Beringse bands veroveren Europa en spelen thuismatch op ons podium

Voor onze nieuwe editie van Club 9 Live presenteren we met trots een volledig Beringse affiche. Op zaterdag 8 december strijken de noiserockbands Skiska Skooper en 30.000 Monkies neer op ons podium. Als kers op de taart strikten we de Beringse post-metalsensatie Sons of a Wanted Man. Niet de minste bands, want deze Beringse bands veroverden intussen al verscheidene Europese podia.

De Beringenaren van Sons of a Wanted Man maakten in 2016 al een indrukwekkende passage op ons podium en keren in december dus terug. Eerder dit jaar bracht de band het album Awakening uit. Hun Europese tour bracht hen op podia in onder andere Duitsland, Nederland, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk.

Ook de jonge, maar ervaren noiserockers van 30.000 Monkies spelen die bewuste avond een set in ons jeugdhuis. 30.000 Monkies stond eerder al op podia in onder andere Polen en het Verenigd Koninkrijk. Aanstormend Berings talent Skiska Skooper warmt voor de gelegenheid het publiek op.

Afgelopen maanden organiseerde DIY Deluxe, ons ondernemersproject, een geluidscursus in nauwe samenwerking met CVO ‘De Verdieping’. Bij wijze van praktijkstage doen de deelnemers tijdens deze liveoptredens dienst als geluidstechnicus.

Deze editie van Club 9 Live vindt plaats op zaterdag 8 december in ons tijdelijk onderkomen aan de Pastorijstraat te Koersel. Tickets zijn verkrijgbaar bij de bands, in ons jeugdhuis en via deze link.