Eén week filmplezier tijdens 32e Drive In Movie

Eén week filmplezier op 32e Drive-In Movie in Koersel
Sinds 1989 organiseren Jeugdhuis Club 9 en The Roxy Theatre elke laatse week van augustus hun Drive-In Movie op de parking van Jeugdhuis Club 9. De Drive-In Movie start op maandag 23 augustus en eindigt op zondag 29 augustus.

"Ondanks het vreemde filmjaar, waar de bioscopen voor het grootste deel dicht zijn geweest, en producenten hun releases uitstellen, hebben we een mooi en gevarieerd programma samengesteld. De familiefilm The Witches, naar een verhaal van Roald Dahl, is daarom zelfs nog niet tot in de bisocopen geraakt." zegt Ludo Vangenechten (The Roxy Theatre) "Op maandag werken we samen met ElaN-filmavonden, die voor hun wekelijkse afspraak, eenmaal per jaar uitwijken naar onze Drive-In Movie. Dan kan je Neither Wolf Nor Dog zien, één van de top films van MOOOV filmfestival. De andere films draaien momenteel nog in zalen: The Marksman, Cash Truck Promising Young Women en Mijn Vader Is Een Saucisse. Die laatste was de eerste Vlaamse film bij de heropening van de cinema's, met een topcast: Johan Heldenbergh, Hilde De Baerdemaeker, Frank Focketyn, ... ."

Het Programma > https://www.club9.be/drive-in-movie-2021
★ MAANDAG 23 AUGUSTUS > Neither Wolf Nor Dog★
★ DINSDAG 24 AUGUSTUS > The Marksman ★
★ WOENSDAG 25 AUGUSTUS > The Witches ★
★ DONDERDAG 26 AUGUSTUS > Cash Truck ★
★ VRIJDAG 27 AUGUSTUS > Promising Young Woman ★
★ ZATERDAG 28 AUGUSTUS > Tenet ★
★ ZONDAG 29 AUGUSTUS > Mijn Vader Is Een Saucisse ★

Het 'Drive-In Movie' concept
Je geniet van de film onder de open sterrenhemel vanuit je auto of van op het terras (stoelen zijn voorzien). Het filmgeluid zit op de FM-band en ontvang je dus via je autoradio.
Honger of dorst? Geen probleem: knipper met je richtingaanwijzers en onze jeugdhuismedewerkers nemen je bestelling aan de wagen op. "Drive In Movie is een concept dat goed werkt in coronatijden. Iedereen kijkt film vanuit zijn eigen wagen (bubbel). De social distance kan makkelijk gerealiseerd worden", zegt Jeroen Bosmans (Club 9)

De tickets
De tickets zijn online te verkrijgen of in The Roxy Theatre. Tickets kosten 8,50 euro per persoon en de dag zelf betaal je 10 euro aan de kassa zolang het niet uitverkocht is. Oldtimers hebben bij ons net dat streepje voor. Kom je met een wagen ouder dan 30 jaar, dan ontvang je aan de kassa een gratis consumptie. Is je slee ouder dan 40 jaar, dan betalen we daar bovenop de inkom van de chauffeur terug!

We houden rekening met de geldende maatregelen inzake veiligheid en hygiëne en we vragen ook aan onze bezoekers om deze maatregelen te respecteren.

Andere Club 9 activiteiten:
Zomerbar: Elke woensdag (van 16u tot 24u) en vrijdag en zaterdag (van 19u tot 01u) is de zomerbar geopend op het terras van Club 9. Bij slecht weer is er in het Club 9-café een social distancing inrichting.

Vrijdag 6 augustus: Moody Mae en Kiki (Live) + Resonance en Equality Soundsystem
Meer info: https://www.club9.be/moody-mae-kiki-ressonance-soundsystem-en-equality-s...