Museum Night Fever 2019 zoekt jonge kunstenaars

Museum Night Fever is de jaarlijkse Brusselse Museumnacht: een twintigtal Brusselse musea open hun deuren. De twaalfde editie van Museum Night Fever vindt plaats op zaterdag 23 februari 2019 tussen 19u en 02u ’s nachts.

We geven jongeren/ jonge artiesten zelf de kans om samen met de musea, actief mee te werken aan de samenstelling van het programma voor die avond. Elk jaar werken de musea samen met tal van jeugdhuizen, artiestencollectieven, jeugdverenigingen, buurthuizen, academies, hogescholen, kunstopleidingen, in solo of met een groep.
www.museumnightfever.be

Ben je tussen 16 en 35 jaar oud? 
Ben je creatief en gemotiveerd? 
Zijn jullie niet-professionelen of beginnende artiesten?

Neem deel aan de programmatie in een van de musea, in samenwerking met de educatieve dienst van het museum, tijdens de volgende editie van de Museum Night Fever ! 

Jullie, dat kan een school zijn, maar evengoed een academie, een jeugdhuis, een buurtwerking, een sociale vereniging, een beginnend artiestencollectief, een koepelvereniging, solo of in groep, enz.

Contactpersoon: Anaïs Bastin
Reageren voor: 19/06/2018
1. Stuur ons een e-mail met al uw informatie naar anais@brusselsmuseums.be
2. Blokkeer dinsdag 19 juni. Het is de eerste vergadering van MNF, die 's morgens zal plaatsvinden. Informatie over de exacte tijd en plaats volgt nog en zal per e-mail worden verstuurd.

bijlage