Positive vibes gezocht!

Op vrijdag 6 augustus organiseert jeugdhuis Club 9 een concertavond waar Sound Track laureaat Moody Mae komt optreden, maar waar ook Equality Soundsystem en Resonance Soundsystem brengen de nodige beats en vibes mee.
Wil jij in het voorprogramma van Moody Mae spelen? Dat kan! Meld je aan via onderstaande link en wie weet sta jij wel op 6 augustus te schitteren op het podium van Club 9! Reggae, dub of hiphop: alle positieve vibes zijn welkom.
Bands of artiesten kunnen zich nog kandidaat stellen tot 15 juli op volgende link: https://bit.ly/3dvrbPN

Sound Track is hét podium- en kansenparcours van VI.BE en de livesector voor artiesten met talent en ambitie. Na een jaar ronden de 18 laureaten van editie 1 stilaan hun “track” af, met als laatste stop de podia van het Live Netwerk van Formaat! Van 17 juli tot en met 4 september kan je in jeugdhuizen verspreid over heel Vlaanderen de laureaten van Sound Track gaan bewonderen. Volgende halte: Club 9 in Beringen, een creatieve vrijplaats voor jonge geesten, dansers, dromers, durvers en doeners!

Dat Moody Mae u zal overdonderen zou geen verrassing mogen zijn. De Sound Track-laureaat staat namelijk maar liefst met 8 (!) man op het podium! Ze maken soulful hiphop die steeds ingaat op maatschappelijke kwesties. Op dit moment maken ze de gangen van Het Depot onveilig als residents waar ze volop sleutelen aan hun nieuwe EP. Maak je borst al maar nat voor een opzwepende avond pure energie!

Event info: https://www.club9.be/moody-mae-ressonance-soundsystem-en-equality-sounds...

Timetable:
19u: Equality invites: Ressonance Soundsystem
20u: Voorprogramma
21u: Moody Mae
22u: Equality Soundsystem