Zelf iets organiseren

Wil je zelf een feestje organiseren? Je hebt niet het budget? Je hebt de kennis niet in huis? Geen probleem! Bij ons kan je ten alle tijden met je vragen terecht. Ons jeugdhuis is er voor en door de jongeren, wat wil zeggen dat als je een leuk idee hebt voor een fuif, je steeds bij ons terecht kan.

Feestjes zoals Electric Friday, Bass09 en Technovision zagen bij ons het levenslicht, en werden volledig georganiseerd door de leden het jeugdhuis zelf. Ook andere feestjes, zoals Boom Boom Room, Overlast en Fète Vacance werden door onze leden georganiseerd. Maar ook kleinere activiteiten, zoals een cocktailavond, schrijf-ze-vrijdag en verjaardagsfeestjes kunnen bij ons plaatsvinden.

Hoe organiseer je een fuif?

Zaalverhuur

Als jeugdvereniging verhuren we onze zaal enkel en alleen aan andere (jeugd)verenigingen (chiro, scouts, vzw's, feitelijke verenigingen, ...). Een bedrijfsfeest of trouwfeest organiseren in Jeugdhuis Club 9 is dus niet mogelijk. Ook als je een event wil organiseren voor persoonlijk gewin, kan je in Jeugdhuis Club 9 geen zaal afhuren. Je kan in dat geval wel terecht in Jeugdhuis Club 9 voor ondersteuning, via onze projectwerking.

Een fuif of activiteit organiseren als lid

Als lid van Club 9 mag je altijd een fuif of activiteit organiseren, zonder dat je zelf budget moet voorzien. In dat geval gaat de opbrengst van de fuif of activiteit naar de vzw. Maar ook als je fuif of activiteit verlies draait, is het de vzw die dat verlies moet verwerken. Hoeveel budget de vzw vrijmaakt zodat jij jouw fuif of activiteit kan organiseren wordt bepaald door de Raad van Bestuur.

Verjaardagsfeesten en dergelijke

Voor verjaardagsfeestjes, afscheidsfeestjes en gelijkaardige hebben we een aparte regeling. Hou er rekening mee dat privéfeesten niet mogelijk zijn. Jeugdhuis Club 9 is een vzw en bevindt zich in een openbaar gebouw. Aan de deur wordt niemand dus geweigerd.

Is jouw interesse gewekt?

Kom dan gerust even langs! Wij hebben een team van beroepskrachten en vrijwilligers klaarstaan om je op weg te helpen!

Laat het ons weten!