Kom met 'het feestcomité' meer te weten over de organisatie van fuiven en andere events

Ons ondernemersproject 'DIY Deluxe' richt zich vanaf 2018 tot het thema ‘fuiven en evenementen’. In het kader van dat thema roept ‘DIY Deluxe’ een nieuw traject in het leven: ‘het feestcomité’. Met ‘het feestcomité’ kom je meer te weten over bepaalde aspecten die komen kijken bij het organiseren van fuiven en andere evenementen. Dit gebeurt voornamelijk aan de hand van allerlei workshops en een lezing. Ons jeugdhuis zelf doet dienst als oefenruimte. Op vrijdag 23 februari geeft ‘DIY Deluxe’ de aftrap van het traject met een lezing van niemand minder dan oprichter van ‘I Love Techno’ Peter Decuypere.

Een reeks van vijf workshops en een lezing
Na het indoor-skatepark traject en het arcadekast traject neemt 'DIY Deluxe' het thema ‘fuiven en evenementen’ bij de horens. Momenteel staan er 6 activiteiten op het programma, maar dat aanbod wordt in de loop van 2018 nog verder uitgebreid. Peter Decuypere, oprichter van onder andere ‘I Love Techno’ en ‘Fuse’, bijt op vrijdagavond 23 februari 2018 de spits af met zijn keynote ‘Holy Trinity Events’. Tijdens deze lezing toont Peter op een synthetische manier wat evenementen echt succesvol maakt. Vervolgens zetten we, samen met ‘Eventsure’, vijf vormingen op de agenda. Tijdens deze vormingen leren deelnemers aanvankelijk meer over de organisatie van fuiven en evenementen in het algemeen. Nadien wordt telkens één aspect, bijvoorbeeld artiestenbeleid, meer belicht.

Ondersteunen van andere jeugdverenigingen
Met ‘het feestcomité’ willen we niet alleen een meerwaarde betekenen voor de leden en bezoekers van jeugdhuis Club 9. Voor heel wat jeugdverenigingen uit onze regio betekent de organisatie van een fuif een belangrijke bron van inkomsten. Met ‘het feestcomité’ willen wij ook de leden van deze jeugdverenigingen bereiken. Door deelname aan ‘het feestcomité’ heeft ook de organisatie van hun fuiven en evenementen er baat bij. Dat resulteert mogelijk in extra inkomsten voor de jeugdvereniging in kwestie. De inschrijvingen voor de activiteiten starten vanaf 1 december 2017. Voor een overzicht van de activiteiten van het feestcomité kan je terecht via onderstaande knop

Overzicht activiteiten 'het feestcomité'