Legendarisch Club 9 gebouw gaat tegen de vlakte!

Legendarisch Club 9 gebouw gaat tegen de vlakte!

Het project dat ooit starte als renovatieproject is geƫvolueerd naar een nieuwbouwproject waarin ook de afdeling slagwerk van academie Beringen zal huizen. In dit project participeren het Stad beringen, de Vlaamse overheid, de provincie Limburg en hoe kan het ook anders Club 9 zelf.

Nieuwbouw

De eerste schop van de Club 9 nieuwbouw zit eindelijk in de grond! Het oude gebouw, waar 40 jaar lang diverse generaties hun eerste stappen in de bijna grote mensenwereld zette, waar meer dan 1000 bands en DJ's het podium onveilig maakten wordt met de grond gelijk gemaakt. Als het puin geruimd is dan start de bouw van het nieuwe jeugdhuis en weet je wat, we gaan voor meer, beter en groter. Want zo komen we tegemoet aan de gulzigheid die onze leeftijd eigen is en wat is er fijner dan een eigen fort voor de komende 40 jaar! Dit is voor ons dan ook meteen het bewijs dat we goed bezig zijn.

De warmste week

Voor het puin geruimd is slaan we wel enkele kruiwagens puin scheef. Waarom doen we dat? Berlijnse Muur gewijs kunnen alle geĆÆnteresseerden voor 9 euro een stuk muur mee naar huis nemen als herinnering aan hun goeie oude tijd! De opbrengsten van deze actie gaan integraal naar Music For Life, specifiek naar Minor-Ndako. Minor-Ndako werkt al jaren voor een bijzondere doelgroep: de niet-begeleide minderjarige vluchtelingen... Dit zijn jonge vluchtelingen die zonder ouders of familie in ons land aankomen. Ze bieden hen gespecialiseerde opvang en begeleiding in verschillende kleinschalige leefgroepen. Want ook zij verdienen een zorgeloze jeugd!