OPEN CALL: Prijzen zoeken ondernemers

Jeugdhuis Club 9 en de Stad Beringen doen een oproep naar jonge ondernemers. 
Ben je een jonge ondernemer of heb je ondernemingsplannen? 

Je kan tonen wat je in je mars hebt door ofwel te pitchen voor een publiek en mogelijk een prijs in de wacht slepen, ofwel via een standje op de ondernemersmarkt. Met de steun van de Stad Beringen en Unizo zijn er voor 2000 € in totaal prijzen te winnen in 3 categoriën: beste idee, beste starter van C.LAB of beste creatieve ondernemer. 

C.LAB, het creatief lab voor (startende) ondernemers, organiseert een pitch- en netwerkevent voor lokale ondernemers op vrijdag 22 november in het gloednieuwe jeugdhuis CLUB9. De avond start afterworkgewijs vanaf 18u met ondernemersmarkt met leuke beats van AMUSE, waar je kan netwerken met een hapje en drankje. Daarna is het de beurt aan onze lokale pitchers. Een pitch (engels voor oa verkooppraatje) is een korte presentatie om een idee creatief voor te stellen aan het publiek.Er is een professionele jury die zijn oordeel gaat vellen, maar ook het aanwezige publiek kan integraal meestemmen. Zorg dus voor voldoende supporters om je te steunen. Na de prijsuitreiking is er nog een afterparty vanaf 22.00 met o.a. een live coverband ‘Big Joe & Phantom 309’.

Iedereen in en rond Beringen kan zich kandidaat stellen t.e.m. donderdag 14 november. Als er heel veel kandidaten zijn, wordt er door de jury op vrijdag 15 november een selectie gemaakt. Wil je meedingen naar de prijzen, stel je dan snel kandidaat via mail of via dit formulier

Meer info?! mario@club9.be