Optreden 'Breakfast at Midnight' en zeekdrukdemo tijdens de Chinese nieuwjaarsreceptie.

Zaterdag ben je van harte welkom in de ontmoetingsruimte van Club 9 voor een voorbarige Chinese nieuwjaarsreceptie. We beloofden eerder jullie te vertellen welke band onze nieuwjaarsreceptie van live-muziek zal voorzien. Belofte maakt schuld, dus haal jullie snel wat tromgeroffelgeluid voor de geest want met alle trots kondigen we aan dat niemand minder dan 'BREAKFAST AT MIDNIGHT' jullie honger naar gitaargeweld zal stillen.

Optreden 'Breakfast At Midnight'

Breakfast At Midnight is een 2-hoofdige Alternative Hard Rock band uit Westerlo/Schaffen. Hun sound klinkt als een mengelmoes van Stoner, Grunge & Metal. Ze zijn ook geselecteerd voor Humo's Rock Rally 2018. Kwaliteit verzekerd dus!

Demo zeefdruk

Om onze Chinese Nieuwjaarsrecept wat extra kleur te geven zorgt WCTS ervoor dat je een demo zeefdrukken bij kan wonen. Zeefdrukken is een techniek waarbij inkt met een rakel door een fijnmazige zeef met een sjabloon wordt geduwd om een ontwerp op textiel of andere materialen te drukken. Kom gerust mee experimenteren en breng een oud t-shirt of versleten trui mee!