Zaal ter beschikking van creatievelingen

Jeugdhuis Club 9 stelt zijn podium ter beschikking aan creatievelingen.

Het organiseren van fuiven en concerten zal nog niet dadelijk zal toegelaten worden, wil Club 9 zijn concert/fuifzaal ter beschikking stellen aan creatieve en/of ondernemende jongeren (of jong van geest) in de maand juli.
Dus speel je in een band die wel wat PA repetitie kan gebruiken, een livestream wil uitzenden of een videoclip wil opnemen, stel jezelf kandidaat. Niet alleen bands maar ook dj’s of producers, theater of filmmakers of een beeldende kunstenaar(-scollectief) zou kunnen. Of nog iets helemaal anders … . Originele voorstellen hebben een streepje voor.
We willen werken met residenties van maximum 1 week, maar korter kan ook. Het zou fijn zijn als na het beëindigen van de residentie ook een soort toonmoment (online, of in real live conform de maatregelen) is, maar dat is niet verplicht.
Hou rekening met de geldende maatregelen ivm veiligheid en hygiëne. Deze kunnen wijzigen, maar moeten ten allen tijde gerespecteerd worden.
Meer info of jezelf kandidaat stellen: stuur een mail naar jeroen@club9.be.

Andere Club 9 activiteiten:
Nog tot 21 juni stelt Club 9 in de zaal ter beschikking aan studerende jongeren en wordt er een Blokbar georganiseerd.
De ontmoetingsruimte van Club 9 heropent dinsdag 23 juni. Corona openingsuren zullen zijn dinsdag van 19u tot 24u en vrijdag van 19u tot 1u.
In augustus organiseert Club 9, in samenwerking met The Roxy Theatre zijn jaarlijkse Drive In Movies van vrijdag 21 augustus tot en met zondag 30 augustus. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.