Club 9 Live Donder, Hel & Hagel - The Insect Soldiers Of The Sky

Genre: Electro, Punk, New-Wave

Deuren open om 19:00

20:30 => Donder, Hel en Hagel
22:00 => The Insect Soldiers Of The Sky

 

Donder, Hel & Hagel is een driekoppige electro-wave-punk-pop band uit het Leuvense. Hun afkeer van het Vlaamse keurslijf dat de politieke elite ons wil opleggen drijft hen tegen de stroom in en dat weerspiegelt zich in de teksten. Muzikaal mengen ze eighties synthesizers en drumcomputers, nineties beats en zware bassen, een occasionele gitaarsolo en maatschappijkritiek tot een eigen organisch geluid, wars van alle conventies. Ze bouwen van onderuit aan een betere wereld en willen dit uitdragen. Ze willen in deze duistere tijden iedereen verleiden tot een dans met de vuist in de lucht. Als ze niet kunnen dansen, is het hun revolutie niet. Dat daarna elke autoriteit de deur wordt uitgedragen, is mooi meegenomen.

Website

The Insect Soldiers Of The Sky spelen volgens zichzelf future punk. Dansende Beren noemt het: "Shoegaze met psychedelische invloeden tot een garageachtige sfeer. Elektronische geluiden, hogere sferen of lo-fi, het bevindt zich allemaal bij de muziek van The Insect Soldiers of the Sky." Ze zijn afkomstig van Planet Earth. Dat zou wel eens dichterbij kunnen zijn, dan je op het eerste moment vermoedt.

website

Als u graag meebouwt aan een betere wereld kan u, naar aanleiding van 'Schrijf-ze-vrijdag', voor, tijdens en na het optreden aan onze schrijftafels terecht. Meer info via onderstaande link.
 

Geluidstechnieken in samenwerking met CVO De Verdieping - geluidstechnieken en DIY Deluxe
 

Schrijf-Ze-Vrijdag