Club 9 Live live Hip Hop met afterparty

Genre: Hiphop

Belgische hiphop is meer dan ooit alive and kicking! Geloof je ons niet? Ervaar het dan zelf in onze ontmoetingsruimte tijdens deze editie van Club 9 Live.

Deuren open om 19:00

The Hi Four
De Hi Four is lokaal talent uit Koersel en omstreken. Dit hiphopkwartet zit soms met hun hoofd hoog in de wolken. Vandaar dus de naam, moest u zich dat afvragen...
Chapel ft U.M.A.
Deze asfaltjongeren vonden we ergens tussen het bronsgroen eikenhout in onze eigen provincie. Het duo rapt over het alledaagse leven en de persoonlijke problemen die ze daarbij bekampen. Verwacht u dus aan een ritmische voordracht van sociaal-realistische proza met achtergrondklanken die computerachtig klinken.
B-Rapz
(Jeugdhuis)talent van Wijnegemse bodem! B-Rapz is het project van Axel Marien en Warre Plasmans. Hun gezamenlijke voorliefde voor beatbox en rap is wat hen inspireerde tot deze collab.
Geen samples of tracks voor deze jongens dus! Gewapend met enkel micro's dropt Axel de beats en spit Warre de barz. Op 9 februari kan je van de helft van B-Rapz de kneepjes van het vak leren tijdens een workshop.
B-Rapz op Facebook

 

Afterparty

DJ's Ramzy & Impuls zorgen voor de muziek tot een kot in de nacht!