Drive-In Movies The World of Tim Burton

Van 15 augustus tot 28 november 2018 is de internationale tentoonstelling The World of Tim Burton te zien in de tentoonstellingsruimtes van de creatieve erfgoedsite C-mine in Genk. Naar aanleiding van deze bijzondere gelegenheid houden in september onze Drive-In Movies ook even halt op de C-mine site in Genk. Gedurende een volledig weekend vertonen we, samen met de vriendelijke mensen van C-mine, onze favoriete films van deze topregisseur op het grote scherm.

Het 'Drive-In Movie' concept

Je geniet van de film onder de open sterrenhemel vanuit je auto of van op het terras (stoelen zijn voorzien). Het filmgeluid zit op de FM-band en ontvang je dus via je autoradio.
Wie geen autoradio heeft, of bij wie deze problemen geeft, kan ter plaatse een radiotoestel lenen. Het aanbod aan radiotoestellen is weliswaar beperkt, in dat geval vinden wij het leuk mocht je zelf je voorzorgen nemen en een (draagbaar) radiotoestel meepakken :).
Honger of dorst? Geen probleem: knipper met je richtingaanwijzers en onze jeugdhuismedewerkers nemen je bestelling aan de wagen op.