Drive-In Movies The World of Tim Burton

Van 15 augustus tot 28 november 2018 is de internationale tentoonstelling The World of Tim Burton te zien in de tentoonstellingsruimtes van de creatieve erfgoedsite C-mine in Genk. Naar aanleiding van deze bijzondere gelegenheid houden in september onze Drive-In Movies ook even halt op de C-mine site in Genk. Gedurende een volledig weekend vertonen we, samen met de vriendelijke mensen van C-mine, onze favoriete films van deze topregisseur op het grote scherm.

Het 'Drive-In Movie' concept

Je geniet van de film onder de open sterrenhemel vanuit je auto of van op het terras (stoelen zijn voorzien). Het filmgeluid zit op de FM-band en ontvang je dus via je autoradio.
Wie geen autoradio heeft, of bij wie deze problemen geeft, kan ter plaatse een radiotoestel lenen. Het aanbod aan radiotoestellen is weliswaar beperkt, in dat geval vinden wij het leuk mocht je zelf je voorzorgen nemen en een (draagbaar) radiotoestel meepakken :).
Honger of dorst? Geen probleem: knipper met je richtingaanwijzers en onze jeugdhuismedewerkers nemen je bestelling aan de wagen op.

Miss peregrine
vr
14 sep
20:15

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Familiefilm, Sci-Fi, Fantasy 127min
Ed Wood
za
15 sep
20:15

Ed Wood

Drama, Komedie 125min
Beetlejuice
zo
16 sep
20:15

Beetlejuice

Fantasy, Komedie 92min