Fuiven en events organiseren, van a tot z Vorming door Eventsure

Deze eerste en overkoepelende vorming behandelt de belangrijkste aspecten die bij het organiseren van een fuif komen kijken. Thema's die de revue passeren zijn: veiligheid, werken met vrijwilligers, verzekeringen, trends, locatie,...  Tijdens de overige vier vormingen, die later in het jaar plaatsvinden, wordt telkens dieper ingegaan op een bepaald thema.

Duur

Deze vorming duurt 3 uur, inclusief 2 pauzes.

Inschrijven

Via onderstaande knop kan je je inschrijven. Van zodra je het formulier hebt ingevuld, neemt onze projectcoördinator contact met jullie op om de inschrijving af te ronden.

Inschrijven

Het aantal plaatsen voor iedere activiteit is beperkt. Wil je dus zeker zijn van deelname, schrijf je dan zeker in! Indien er alsnog plaats vrij is, kan je nog terecht aan de kassa voor de prijs van €12 per persoon.

Kostprijs

Jeugdverenigingen en Club 9 leden genieten een korting. Iedereen kan lid worden van Club 9. Een lidkaart kost slechts € 5.00.

Schrijf je je in voor alle 6 de activiteiten van 'het feestcomité', dan krijg je daarbovenop nog een korting. Een overzicht van alle activiteiten van 'het feestcomité' vind je via de knop onder de prijstabel.

LEDEN
jeugdhuis Club 9

JEUGD-
VERENIGINGEN
ANDERE
GEÏNTERESSERDEN
1 ACTIVITEIT:
€ 3.00 per persoon
1 ACTIVITEIT:
€ 4.00 per persoon
1 ACTIVITEIT:
€ 5.00 per persoon
6 ACTIVITEITEN:
€ 12.00 per persoon
6 ACTIVITEITEN:
€ 19.00 per persoon
6 ACTIVITEITEN:
€ 25.00 per persoon

Overzicht activiteiten 'het feestcomité'