GEANNULEERD C.LAB II Ondernemen sessie 5 To sell or not to sell

De sessies van het C.LAB -traject zijn uitgesteld naar betere tijden. In de loop van 2021 zullen de concrete data bekendgemaakt worden.
Heb je een goed idee, nood aan individuele begeleiding of een voorstel? neemcontact op met coaches Mario (mario @ club9 . be) of Jeroen (jeroen @ club9 . be).

Ben je een vat vol originele ideeën maar heb je gewoon geen idee waar te beginnen? En heb je in deze rare tijden van corona ook veel tijd gehad om na te denken? Awel, dan is nu het moment om in actie te schieten! Na het succes van vorig jaar werd duidelijk dat er in Beringen heel wat ondernemend talent rondloopt. Zo vielen vorig jaar tijdens C.LAB Pitch&Sell Fiber Shape (beste creatieve ondernemer), Brouwerij Het Aerts Paradijs (beste starter van C.LAB) en Ruben Aerts van Upcraft Designs (beste idee ) in de prijzen, maar het was vooral leuk om de ideeën van jongeren en jong-volwassenen te zien groeien doorheen het traject. We zijn dan ook trots dat een aantal van onze deelnemers de stap nadien ook werkelijk gezet hebben. Vanaf september gaan we daarom keihard terug van start met het ondernemerstraject van het Creatief LAB - C.LAB, waarbij jonge geesten op een creatieve en interactieve manier ondergedompeld worden in de wereld van ‘ondernemerschap’.
Vanaf 10 september nemen we je gedurende een 7-tal interactieve sessies in een heel huiselijke sfeer, die praktijkgericht opgebouwd zijn en waarbij je meer te weten komen over hoe je een waardevolle ideeën kan omtoveren in een concept, en hoe je ideeën nog concreter kan krijgen via een Business Model Canvas. Hoe ben je je concurrenten te snel af? Maar ook wat je boekhoudkundig in orde zou moeten brengen. Hoe social media je zaak nog meer in de kijker kan plaatsen? Waar vind je de nodige financiëring of hoe werkt crowdfunding nu eigenlijk? Om het belang van de behandelde thema’s te onderstrepen, werden vorig jaar in totaal 18 lokale helden in de C.LAB studio uitgenodigd, waaronder o.a. de helden van Speelplaats, Bonaventura, Joris Put - Visual Escapism, Gloryus, De Geitengarage, HEN HEN, PUTROCK festival, Rock Herk, Hermanos art, Goldfox, …
Tijdens het afsluitmoment rond ondernemerschap ‘Pitch&Sell van 11/12/2020 kunnen alle jonge lokale ondernemers in en rond Beringen tonen wat ze in hun mars hebben op gezellige ondernemersmarkt met lokale helden, een pitch wedstrijd en afterparty.