Holy Trinity Events lezing door Peter Decuypere

Peter Decuypere is de founding father van de wereldvermaarde technomerken ‘I love Techno’ en ‘Fuse’. Tijdens deze lezing toont Peter op een synthetische manier wat events echt succesvol maakt. Daarmee neemt hij je mee van Woodstock tot Tomorrowland en nog een stuk verder tot in de gamewereld van League of Legends. Peter brengt een methode die inspirerend is voor iedereen die events en fuiven organiseert.

Inschrijven

Via onderstaande knop kan je je inschrijven. Van zodra je het formulier hebt ingevuld, neemt onze projectcoördinator contact met jullie op om de inschrijving af te ronden.

Inschrijven

Het aantal plaatsen voor iedere activiteit is beperkt. Wil je dus zeker zijn van deelname, schrijf je dan zeker in! Indien er alsnog plaats vrij is, kan je nog terecht aan de kassa voor de prijs van €12 per persoon.

Kostprijs

Jeugdverenigingen en Club 9 leden genieten een korting. Iedereen kan lid worden van Club 9. Een lidkaart kost slechts € 5.00.

Schrijf je je in voor alle 6 de activiteiten van 'het feestcomité', dan krijg je daarbovenop nog een korting. Een overzicht van alle activiteiten van 'het feestcomité' vind je via de knop onder de prijstabel.

LEDEN
jeugdhuis Club 9

JEUGD-
VERENIGINGEN
ANDERE
GEÏNTERESSERDEN
1 ACTIVITEIT:
€ 3.00 per persoon
1 ACTIVITEIT:
€ 4.00 per persoon
1 ACTIVITEIT:
€ 5.00 per persoon
6 ACTIVITEITEN:
€ 12.00 per persoon
6 ACTIVITEITEN:
€ 19.00 per persoon
6 ACTIVITEITEN:
€ 25.00 per persoon

Overzicht activiteiten 'het feestcomité'