Projecten

DIY Deluxe ondersteunde anno 2018 een aantal projecten van leden en/of sympathisanten. Hier vindt je enkele voorbeelden, met een korte uitleg en eventueel een link naar hun website/facebookpagina.

Slagkracht

Slagkracht is het resultaat van een kruisbestuiving tussen DIY Deluxe en Pleasure Events. Het is een eventconcept met toekomst!

Meer info

Electric Friday

Electric Friday is een gezellig maandelijks event dat DJ's een podiumkans geeft. Bij de start van de zomer organiseren ze een gratis festival. Ook hier zit toekomst in!

Meer info

Skatefactor9

In de regio Beringen kon je anno 2016 nog steeds niet degelijk indoor skaten bij slecht weer. Onze skaters namen het heft in eigen handen en bouwden zelf een indoor-skatepark.

Meer info

SkatefactorY9

Onze creatieve tekentalenten voorzien blanco skateboarddecks van artwork en verkopen deze aan democratische prijzen.

Meer info

Amuse

Jay Kupers startte via Haven een muziekschool. Wil je je verdiepen in de wereld van elektronische muziek? Dan bij je bij Amuse aan het juiste adres!

Meer info

Weggeefwinkel

De weggeefwinkel was een project van Jannes Claes. Je kon er terecht om oude, nog bruikbare spullen in te plaatsen of mee te nemen.

Meer info

Bonaventura Soundsystem

Bonaventura Soundsystem is soundsystemcollectief uit de regio. Wil je graag de beste muziek op je feest? Dan ben je bij hen aan het juiste adres!

Meer info

Equality Soundsystem

Ook Equality Soundsystem is een soundsystemcollectief uit de regio. Wil je graag de beste reggae en dub muziek op je feest? Dan moet je bij de gasten van Equality zijn!

Meer info

The Smoking Jacks

The Smoking Jacks is het beste BBQ-team uit Limburg. Voor de beste catering moet je bij hen zijn!

Meer info

Het Groentenhof

Het Groentenhof is een CSA-boerderij van Maickel. De boerderij is een project tussen boer en klant. Je kan er terecht voor biologisch geteelde groenten, fruit en kruiden in de vorm van een wekelijks pakket.

Meer info

De Geitengarage

De Geitengarage is een project van sympathisant Mark. Bij hem vind je de beste 2PK's van het land!

Meer info

Coaching met paarden

Sympathisant en partner Seppe geeft coaching met paarden. Een echte aanrader!

Meer info

HermanArt

Herman Kenens maakt tekeningen op maat.

Meer info

Mathias Ancia Metal Art

Mathias Ancia is een WCTS-ondernemer. Hij maakt figuurtjes uit ijzer en ijzerafval.

Meer info

Davy Vanschooren

Voor logo's en ander grafisch ontwerp moet je bij Dave zijn! Hij ontwierp o.a. het logo van 'Het Groentenhof' , 'ROAR Soundsystem' en de Weggeefwinkel!

Meer info