Ontmoetingsruimte

Van woensdag tot en met zaterdag is onze ontmoetingsruimte, ook bekend als 'instuif' of 'kribbel', open vanaf 19u. Kom gerust even langs met je vrienden om gezellig bij te praten, pijlke te gooien, gratis te kickeren, te jammen of gewoon iets te drinken.

Ben je een DJ? Of wil je starten als DJ? Dan kan je steeds in onze ontmoetingsruimte terecht om te oefenen! Wij hebben heel wat materiaal ter beschikking waarmee je jouw hobby kan beoefenen!

In tegenstelling tot wat velen denken is een lidkaart geen verplichting om een bezoek te brengen aan ons jeugdhuis. Een lidkaart heeft daarentegen wel voordelen, en voor je deelname aan bepaalde activiteiten (zoals het gebruik van het skatepark en de huur van de repetitiebunker) vragen we wel dat je een lidkaart aankoopt.

Bij mooi weer kan je op het grasvelden naast ons jeugdhuis naar hartelust frisbeeën, voetballen en volleyballen. Je kan ook gewoon genieten van een verfrissing op ons terras. Je bent niet verplicht om iets te kopen, doe je dat toch, dan vind je hier onze prijslijst:

FRISDRANK  
Coca-Cola € 1,10
Coca-Cola Light € 1,10
Coca-Cola Zero € 1,10
Fanta Orange € 1,10
Sprite € 1,10
Ice Tea € 1,40
Energydrink € 1,30
   
Spa Rein € 1,00
Spa Bruis € 1,00
   
Oxfam Sinaas € 1,10
Oxfam Tropical € 1,10
Oxfam Apple € 1,10
   
BIEREN  
Cristal € 1,20
Carlsberg € 1,60
Mort Subite € 1,60
Grimbergen Blond € 2,00
Desporados € 2,00
Duvel € 2,00
Chimay Blue € 3,00
Kasteelbier Rouge € 2,50

Opgelet: deze prijzen gelden enkel tijdens doorsnee instuifavonden! Tijdens bepaalde activiteiten (optredens, fuiven, ...) kan van bovenstaande prijzen worden afgeweken!

Consumeren is niet verplicht, maar eigen drank is niet toegelaten!