Skatefactor9

Skatefactor9 is er niet meer. Je kan nu in openlucht skaten aan de scholencampus. Meer info

Skatefactor9 is een initiatief van een groep jongeren van DIY Deluxe. Met het initiatief willen de jongeren Stad Beringen overtuigen van het nut van een indoor skatepark. Skatefactor9 is een pop-up skatepark, wat wil zeggen dat het na een tijd ofwel verdwijnt, ofwel een andere, permanente locatie zal krijgen. Wil je meewerken aan een permanente locatie? Neem dan contact met op ons op via onze facebookpagina.

Openingsuren:
Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Wo: 15u - 20u
Do: 15u-20u
Vr: 15u-20u
Za: 14u-20u
Zo: Gesloten

Tijdens schoolvakanties gelden dezelfde openingsuren, we zijn dan wel al vanaf 14u open.

Tijdens bepaalde activiteiten in ons jeugdhuis is het mogelijk dat het skatepark niet open is tijdens deze uren. Hou daarom zeker onze Facebookpagina in de gaten!

Facebookpagina Skatefactor9

Huisregels:
Ook in het skatepark gelden regels. Deze regels zijn opgesteld om alles in goede banen te leiden, en om beschadigingen aan de toestellen tot een minimum te beperken. Wij hebben respect voor alle disciplines, maar omdat onze toestellen en locatie niet geschikt zijn voor deze sportdisciplines zijn tweewielers (steps en bmx) -voorlopig- verboden in skatepark. We zoeken nog naar een oplossing om tweewielers alsnog toe te laten in het skatepark. Al onze huisregels vindt je terug via deze link. Als je vragen hebt over bepaalde regels, kan je steeds contact opnemen met ons via de facebookpagina.